Rybářský rozcestník

Polévka z okouna

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RRS zdarma přidáme!

Štítky:

Suroviny:

-250 g okouna-
-40 g másla-
-3 lžíce hl. mouky-
-125 ml kyselé smetany-
-2 žloutky-
-1 cibule-
-1/2 petržele-
-1/4 celeru-
-4 zrnka pepře-
-4 zrnka nového koření-
-2 bobkové listy-
-1 a 1/2 l vody-
-petrželová a celerová nať-
-sůl-

Rybí knedlíčky:

-500 g rybího filé-
-2 rohlíky-
-1 cibule-
-20 g másla-
-1/2 vejce-
-mletý pepř-
-sůl-

Postup:

Nejprve povaříme cibuli, petržel a celer s pepřem, novým kořením, bobkovým listem…

Nejčtenější články

Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….