Rybářský rozcestník

Parys&Savage Pike Cup: Exkluzivní závody v přívlači! Lov trofejních štik na Hejlově

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
Parys&Savage Pike Cup: Exkluzivní závody v přívlači! Lov trofejních štik na Hejlově

Štítky:

Něco se chystá! A bude to velké! O co jde? Na věhlasném jezeře Hejlov se na začátku listopadu sjedou milovníci přívlače, aby porovnali své síly v exkluzivním závodě. Netřeba asi připomínat, že se závodí o velmi zajímavé ceny. Ale hlavně! Parys&Savage Pike Cup je otázkou obrovské prestiže. Na Hejlově se normálně dravci chytat nesmějí …

Nejčtenější články

Okouni jsou nejen hájení, od letošního roku mají i míru!

Kdo byl zvyklý v lednu či únoru počíhat si na okouny, má již druhým rokem smůlu. Okoun se dostal do kategorii ryb, které jsou část roku hájené, tedy nesmí se cíleně chytat a pokud přeci jen skončí na háčku, musí být šetrně puštěné zpět do vody. Ovšem pozor! Letos se ochrana okounů ještě zpřísnila a nově má okoun spodní míru.

Jak na úhoře s feederovým prutem

Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

Druhy ryb doporučené k uzení

Následující seznam představuje stručný přehled nejběžnějších druhů ryb vhodných k uzení, které si můžete sami chytit, nebo také koupit v obchodech. Samozřejmě existuje ještě mnoho dalších druhů, které lze rovněž použít k uzení.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím