Rybářský rozcestník

Online BCC Zaječí 2016

23.9.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RRS zdarma přidáme!

Štítky:

23.09.2016, 10:00

Start závodu provází silná mlha a závodníci čekají na první záběry. Tým PM-baits ulovil na místě č.5 šupináče 13.20kg. Hodně záběrů také hlásí L&M baits a Dragoni. Tyto ryby ale zatím nepřesahují hranici 8kg.

14459903_10207318149857253_644013833_n
14424066_10207318148777226_1942860679_o

22.09.2016, 18:00

Vítáme Vás u online přenosu z 2. BCC Zaječí 2016. Máme nalosováno a týmy se vydali na svá místa. Rozhodčí provedou kontrolní vážení krmení, které je omezeno na 60kg na tým. Netradičně jsem také udělali fotku všech týmů před začátkem losování a sešlo se nás opravdu hodně. Start závodu je stanoven na 6:00, je tedy dost prostoru na nachystání správné a vítězné taktiky pro tento závod.

14379977_10207313583943108_3959316160920982406_o
14344777_10207313583863106_9008087943967452009_n
14453980_10207313592863331_2046471709_o
14453924_10207313592783329_870961770_o
14372454_10207313584383119_1127232559987260969_o

Příspěvek Online BCC Zaječí 2016 pochází z book Fishing

Nejčtenější články

Největší dětské rybářské závody na rybníce Konopiště

Pořádáme již třetí ročník dětských závodů pro širokou veřejnost( není třeba rybářského lístku). Loňská účast byla 108 dětí. Každý malý závodník má v ceně startovného (100 kč) zajištěné jídlo a pití a drobný prezent. Do 50tého místa garantujeme věcné a hodnotné ceny.

Ryby v české kuchyni – 1. díl

Ryby se v Čechách konzumují po staletí. Dříve hlavně sladkovodní, nyní si oblibu získaly i ryby mořské. Asi nejvýznamnější rybou u nás byl odedávna kapr. Kapr se začal konzumovat již ve středověku a to díky rozmachu rybnikářství, kdy rybníky patřily k běžné součásti feudálních panství, ale i klášterů. Do výstavby rybníků se pak zapojily později i města.

Ryba v české kuchyni – 3. díl

Jak bylo uvedeno v minulých dílech, ryby se ve středověku objevovaly na stolech především šlechty, měšťanů a bohatších sedláků, ovšem postupem času si je mohl dopřát i chudý lid. Zakoupit se daly třeba na trzích, kde tehdy fungoval také barterový systém (směnný obchod), takže chudší vrstvy obyvatel mohly zakoupit nebo častěji směnit ryby od říčních rybářů, kteří je na trh dodávali. Rybáři občas ryby směnili za jiné zboží, za maso od řezníků, zeleninu, ale také košíky, či jiné potřeby do domácnosti, ale i pro práci.