Rybářský rozcestník

Nash 2016 Carp Fishing + Eurobanx 2 s Alanem Blairem

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!

Štítky:

Více akce, více míst, více zemí, více tipů a co je nejdůležitější, krásné úlovky kaprů. Prezentace krátkých filmů se seznámením novinek na trhu.
Hlavní představitelé tohoto videa jsou Simon Crow a Alain Blair který si Oliem Daviesem plní svůj sen v podobě osmideního výletu napříč Evropou, kde procestuje sedm zemí včetně České republiky.
Film je opatřen českými titulky, takže vše bude pro vás srozumitelné a tím pádem i mnohem záživnější…

Nejčtenější články

NONSTOP revíry 2021 – revíry, na kterých lze chytat 24 hodin

Oblíbenost nonstop revíru u rybářů každým rokem stoupá a není divu. Každý zkušený rybář ví, že právě v nočních hodinách může přijít opravdový trofejní úlovek. Ovšem revíry, kde se může chytat 24 hodin má každý kraj jen několik. Tady je jejich seznam.

Nové method feeder formičky

Na rybářském trhu se objevily nové method feeder formičky na plnění method feeder krmítek. V čem jsou nové? Tyto formičky ve tvaru „skořápky“ se jednoduše používají, jejich naplnění je rychlé a vyprázdnění ještě rychlejší především díky otevírání v podélné ose formičky.

Pečivo v zátěži

I když jde o takovou „blbůstku“, často mě právě takto vytuněná zátěž přinesla záběr. Pečivo, umístěné v oku olova, umí nalákat k háčku pěkné ryby včetně kaprů. A pokud nemáte po ruce kus rohlíku či chleba, zkuste zátěž naládovat například kouskem obalovací pasty.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím