Rybářský rozcestník

MK 10/2016

9.10.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Vážení čtenáři,

Podzim je již v plném proudu a já  věřím, že tyto řádky čtete právě někde na rybách. Léto bylo dlouhé a jakoby o měsíc prodloužené, protože září směle atakovalo leckteré teplotní rekordy. Naplno teploty okusili i účastníci Word Carp Classic 2016, které se premiérově uskutečnilo v České republice na Novomlýnské nádrži. Kdo by čekal, že zde horka braní ryb nebudou svědčit a mezi něž jsem se řadil také, ten byl vyveden z omylu. Více se dozvíte v reportáži…

1

 

Dovolte mi, abych od rybářských „starostí“ plynule přešel k dění v magazínu a upozornil na jednu důležitou věc. Pro magazín kapr, jsou základním kamenem stálí předplatitelé. Řekněme si to na rovinu, bez nich by tu magazín nebyl. Proto se vedení magazínu Kapr rozhodlo, že předplatitele zvýhodní lepší cenou, a to ne slevou 8 Kč na číslo jako dosud, ale rovnou 20 Kč na číslo, tedy že předplatitelé budou od teď platit jen 695 Kč za roční předplatné. Prostě sleva pro všechny předplatitele bez rozdílu.

Samozřejmě problémem může být leckdy načasování. Pokud si někdo objednal předplatné, dejme tomu před měsícem, může se cítit oprávněně „poškozen“. Pokud jsme však chtěli tento vstřícný krok vůči předplatitelům učinit, museli jsme někdy začít. Někde se musela udělat tlustá čára. Naše vydavatelství se tedy rozhodlo se snížením ceny nijak neotálet a uvedlo ji v platnost od září, spolu se změnou názvu na magazín Kapr. Dalším důvodem je to, že největší množství předplatného se obnovuje právě na podzim – chtěli jsme tedy, aby většina předplatitelů vnímala tento náš krok pozitivně a ušetřila tak již na novém předplatném.

Chtěl bych Vám tedy touto cestou poděkovat (pakliže se Vás situace týká) a poprosit Vás, abyste se snažili tuto nelehkou situaci pochopit i z naší strany. Na vás, předplatitelích, totiž magazín Kapr stojí a toho si vždy budeme vědomi.

Články MK 10/2016 naposled přidané MAGAZÍN KAPR.

Nejčtenější články

Pozvánka na závod do Nižboru

ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!