Rybářský rozcestník

MK 01/2017

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
MK 01/2017

Štítky:

Vážení čtenáři,

vítám Vás na stránkách magazínu Kapr i v novém roce 2017. Jistě se mnou souhlasíte, že kaprařina je fenomén a že řada z Vás by na březích svazových vod uvítala mnohé změny. Mezi slovem kaprařina a svaz je v poslední době slovo „změna“ jako kaprařské zaklínadlo. Kde však zaznívá nejčastěji? Na internetu, na sociálních sítích, vyťukáváno do klávesnice… Je třeba aby zaznělo jinde, abyste byli aktivní a zajímali se o činnost Vaší MO. Všeobecné diskuze přiživil i uplynulý republikový sněm ČRS. V návaznosti na něj, vydal své prohlášení člen ČRS a delegát sněmu Dušan Hýbner, kterého si pro jeho činnost na svazu velice vážím. Z prohlášení jsem si dovolil vyjmout několik posledních a podle mne velice důležitých odstavců:

Blbé nálady už bylo dost. Přestaňme bojovat mezi sebou, tak ničeho nikdy nedocílíme, komunikujte, kritizujte, ale rozumně a spíše se spojujme. V našem hnutí jedinec neznamená nic. 
A teď to nejdůležitější: Za dva roky máme volby na všech úrovních, v MO, ÚS i Radě ČRS. Začněte každý u sebe, u své práce a vztahu k vaší MO, běžte na schůze, brigády, závody, plesy, zajímejte se o dění v našem rybářském hnutí a připravujte se na volební rok 2018. Ne na sítích u klávesnice, zde nic nedokážeme a nezměníme, ale ve svých MO a u našich revírů. Nestačí jen kritizovat, musíte na sebe i vzít odpovědnost a začít se podílet na řízení MO, ÚS, funkcionářů je nedostatek a těch dobrých, jako šafránu. Všímejte si, co se kolem vás děje a buďte obezřetní, neb znáte to – „Když se dva perou, třetí se směje!“ Věřím, že víte, o čem mluvím.
Podívejte se do Stanov, ať všichni víte, kdo koho volí, kdo může být zvolen a jak, sledujte práci funkcionářů, a pokud se Vám nelíbí, nachystejte a prosazujte změny. A na těch změnách už začněte pracovat teď, dva roky utečou jako voda a je nanejvýš záhodné, aby na příštím Sněmu byli delegáti, kteří chtějí diskutovat, kteří chtějí posouvat věci kupředu, a kteří jsou ochotni pro to i něco udělat. Svaz je nás všech a bude takový, jaký si ho my všichni společně uděláme.

S úctou a rybářským pozdravem Dušan Hýbner, člen ČRS a delegát sněmu.

 1

Věřím, že řada z Vás, se již s uvedenými slovy setkala a možná i v plném rozsahu. Vezměte si ta slova prosím k srdci, protože bez Vaší aktivní účasti, se nikdy nic k lepšímu nezmění.

Články MK 01/2017 naposled přidané MAGAZÍN KAPR.

Nejčtenější články

Vše o cestování již brzy v Letňanech: Představí se to nejlepší z karavaningu, lodí, vodních sportů i světových a českých destinací

Jak se stát karavanistou, jak získat vysněnou loď nebo kam vzít rodinu na dovolenou, ať už koukáte po Česku či na exotické destinace? Nejkomplexnější přehlídku cestovatelských trendů, program pro odborníky i širokou veřejnost nebo lákavé soutěže si užijí návštěvníci PVA EXPO PRAHA již ve dnech 15. až 17. března. Koná se unikátní souběh veletrhů FOR CARAVAN, FOR BOAT a HOLIDAY WORLD & REGION WORLD. Jaké unikáty přinese?

Ohlédnutí za páteční návštěvou veletrhu FOR CARAVAN 2024

Široká karavanistická veřejnost mohla od pátku do neděle (od 15-17.3.2024) v areálu PVA v Praze v Letňanech navštívit 15 ročník výstavy obytných automobilů a karavanů. Výstava FOR CARAVAN má bohatou tradici. V několika halách, ale i ve venkovních prostorách areálu, bylo opět na co se koukat. My jsme letošní prodejní výstavu navštívili hned v pátek a tak vám pomocí fotografií chceme ukázat především přívěsy a auta vhodné pro nás rybáře. S potěšením musíme konstatovat, že pro opravdové outdoorové nadšence se i na našem českém trhu objevuje čím dál více obytných aut i přívěsů, které se nezaleknou ani opravdu těžkých terénů.

Pozvánka na závody na Olešné

Místní organizace Rakovník zve na závody na závlaze Olešná, které se konají tradičně poslední dubnovou sobotu, což je letos 27. 4. 2024….