Rybářský rozcestník

Kuchyňská úprava ryb před grilováním

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!

Štítky:

Ještě před tím než se pustíte do grilování ryb, se vám určitě budou hodit informace jak postupovat při úpravě ryb před jejich dalším kuchyňským zpracováním. Možná, že se vám některá z letních vzpomínek na grilování vrátí, až budete chystat vánočního kapra pro sváteční hostinu.

Právě kapra, jako nejčastější rybu v české kuchyni, jsme zvolili pro naši lekci kuchyňské úpravy ryb…

Nejčtenější články

Od 12.4. mohou rybáři chytat ryby po celou povolenou denní dobu lovu

Díky ukončení nouzového stavu si rybáři oddechnou, konečně mohou opět vyrazit na výpravy i mimo svůj okres, kde mají trvalé bydliště, stejně tak strávit u vody celý čas, co jim umožňuje rybářský zákon.

Skládací kbelík na vodu – skvělá rybářská pomůcka

Skládací nádoba, kbelík, či jinak také vědro na vodu, je chytrá pomůcka pro všechny, co potřebují nabírat vodu i tam, kde je břeh hodně vysoký. Kromě toho jde o velmi skladnou pomůcku pro rybáře, která se vejde i do menšího baťůžku a hlavně, téměř nic neváží. Přitom se může na rybách hodit na kde co.

Sendvič, jako taková nástraha poslední záchrany, do jarní ledové vody

Každý rybář, který zkouší lovit v jarní ledové vodě, ví, že občas je opravdu těžké letargické ryby přimět k záběru. Ovšem existuje několik osvědčených nástrah, které často zajistí úspěšný lov i přes případnou aktuální neochotu ryb spolupracovat při prvních jarních vycházkách k vodě.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím