Rybářský rozcestník

Jarní zarybňování revírů

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
Jarní zarybňování revírů

Štítky:

V těchto dnech naplno probíhá jarní zarybňování Jihočeských revírů. Do revírů již bylo vysazeno přes 50.000 kg kapra, 150 kg amura, 1.640 kg štiky, 350 kg okouna, 250 kg candáta, 30.000 ks ročka ostroretky, 42.000 ks ročka jelce tlouště, 1.000.000 ks mníka, 11.000 ks ročka pstruha obecného, 3.000 ks…

Nejčtenější články

Lov kaprů tzv. „na trhačku“ (pomocí kolíčků na prádlo)

Kapry metodou trhačky, tzv. „na kolíčky“, chytáme z několika důvodů. Především všude tam, kde je hodně silný proud a máme problém udržet své montáže pěkně v klidu u dna na námi zvoleném místě. Dalším důvodem může být hodně nečistot plovoucích jak na hladině, tak pod ní, například po bouřích, velkých lijácích a podobně. Vlasec vedený vzduchem nad vodou totiž není strhávaný proudem a nepořádek unášený vodou se na něj nemá jak zachytit.

Swinger nahrazený kolíčkem na prádlo a gumou

Nahradit rozbitý swinger kolíčkem na prádlo a gumou napadlo mého kamaráda poměrně nedávno. V nouzi si prostě rybář musí umět poradit. Ovšem všechny nás šokovalo, že celý systém pak fungoval lépe, jako s klasickým swingerem.

Velké sousto z kukuřice pro větší kapry

Velké sousto vyselektuje drobnější ryby a tak záběr přijde jen od většího kusu. To docílíme použitím více kukuřic najednou napíchnutých na přívěs háčku s očkem uvázaného pomocí bezuzlového vázání …

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím