Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na email: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Balení obsahuje tři hotové háčkové sekce. Tyto háčky jsou veleúspěšné Covert Dark Mugga ve velikostech č.4 a č.6.
Celý příspěvek Hotová montáž Ronnie Rig Gardner Tackle je k přečtení na LovKapra.com….
OSOBÁK Z CASSIENU Claudia Darga právem patří k německé kaprařské špičce a tentokrát vyrazila na čtyři dny do jihovýchodní Francie. Nejspíše už správně tušíte, že zamířila na legendární Cassien. Vzhledem k restrikcím, které tu rybolov svazují, si dala zdánlivě snadný cíl, ulovit …
Když někdo řekne Bosna a Hercegovina, vzpomenu na krásnou zalesněnou hornatou krajinu na severu země. Hory, ze kterých na několika metrech vyvěrá tak vydatná řeka, že už po několika desítkách metrů protékají korytem dva kubíky vody za vteřinu. text: Filip …
Tahle malá okounovitá ryba byla před 150-100 lety v kuchyni ve velké oblibě, ovšem už ne tak u rybářů při výlovech. Byla doslova postrachem, v rybnících v minulosti ježdíků bývalo tisíce a při výlovu byli všude přítomní, při brakování (přebírání ryb) pak působili rybářům jejich hřbetní ploutve hluboké, špatně hojící se rány. Pro rybáře to byl bezvýznamný škůdce, ale naši předkové si dovedli vážit každé přírodní poctivé potraviny.
Český reprezentační tým zaznamenal úspěch na 28. Mistrovství Evropy v muškaření, které hostilo Polsko. V silné konkurenci evropských týmů se naši rybáři umístili na skvělém třetím místě za domácím Polskem a Francií.
Usušené boilies může zásadně zvýšit úspěšnost lovu kaprů a to i těch velmi opatrných. Hlavně při lovu kaprů v teplé letní vodě, ale i při větší aktivitě drobné bílé ryby, je důležité použít jako nástrahu právě vytvrzené boilies díky jeho proschnutí. Usušené koule ztvrdnou, stanou se odolnějšími proti okusu drobné ryby a také se prodlouží jejich poločas rozpadu.