Rybářský rozcestník

EXKLUZIVNĚ: Nový revír kousek od Prahy! Luxusní pískovna nabídne obrovské sumce!

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
EXKLUZIVNĚ: Nový revír kousek od Prahy! Luxusní pískovna nabídne obrovské sumce!

Štítky:

Pro milovníky rybaření máme velmi dobrou zprávu: Kousíček od Prahy se otevírá nový, exkluzivní revír. O co jde? Rybářský cech Nymburk s Luďou Horákem se domluvili s rybářským revírem Sumčák na spolupráci, přesněji na společném hospodaření. Co z toho plyne? V Pískovně Ostrá se tak objevilo ještě více kapitálních ryb – především obrovští sumci! Rybáři se tak od roku 2018 můžou těšit na prvotřídní rybářské zážitky!…

Nejčtenější články

Legenda rybích labužníků – ježdík obecný

Tahle malá okounovitá ryba byla před 150-100 lety v kuchyni ve velké oblibě, ovšem už ne tak u rybářů při výlovech. Byla doslova postrachem, v rybnících v minulosti ježdíků bývalo tisíce a při výlovu byli všude přítomní, při brakování (přebírání ryb) pak působili rybářům jejich hřbetní ploutve hluboké, špatně hojící se rány. Pro rybáře to byl bezvýznamný škůdce, ale naši předkové si dovedli vážit každé přírodní poctivé potraviny.

Český tým vybojoval bronz na 28. Mistrovství Evropy v muškaření

Český reprezentační tým zaznamenal úspěch na 28. Mistrovství Evropy v muškaření, které hostilo Polsko. V silné konkurenci evropských týmů se naši rybáři umístili na skvělém třetím místě za domácím Polskem a Francií.

Proč zkušení rybáři suší boilies?

Usušené boilies může zásadně zvýšit úspěšnost lovu kaprů a to i těch velmi opatrných. Hlavně při lovu kaprů v teplé letní vodě, ale i při větší aktivitě drobné bílé ryby, je důležité použít jako nástrahu právě vytvrzené boilies díky jeho proschnutí. Usušené koule ztvrdnou, stanou se odolnějšími proti okusu drobné ryby a také se prodlouží jejich poločas rozpadu.