Rybářský rozcestník

Propozice na podzimní kolo KP a divize SÚS v plavané

ČRS, z. s., MO Kolín a Středočeský územní svaz Vás zvou na podzimní kolo přeboru a divize SÚS v v plavané, které se koná 6. – 7. 10. 2018 na revíru Labe 24A.

Časový harmonogram:

Sobota 6. 10. 2018
7:00 – 08:00 sraz závodníků na závodní trati
PREZENTACE
8:30 – 9:30 zahájení, losování 1. závodu
10:30 – 12:20 příprava závodníků
11:25 5 minut do kontroly
12:20 – 12:30 krmení
12:30 – 15:30 1. závod
15:30 – 16:30 vážení úlovků

Neděle 7. 10. 2018
6:00 – 7:00 sraz na závodním úseku
7:00 – 7:30 losování 2. závodu
8:00 – 9:50 příprava závodníků
8:55 5 minut do kontroly
9:50 – 10:00 krmení
10:00 – 13:00 2. závod
13:00– 14:00 vážení úlovků
14:45 vyhlášení výsledků krajského přeboru

 

Více v propozicích: Propozice KP a divize plavaná

Nejčtenější články

Rybářské bajky, mýty, pověry a přísloví

No, co rybář, to nějaká pověra. Někdo jim věří, jiný ne. Ale občas si říkám, že na každém šprochu je pravdy trochu! 🙂 A tak jsem je začal sbírat.

Chov a skladování žížal

Dnes se dají koupit žížalky, či i jiné živé rybí nástrahy, ve specializovaných obchodech, ale leze to dost do peněz. Pak máme další možnosti, jak my rybáři přijít k žížalám. Buď si je pracně nakopeme venku na zahradě, což může být dost zdlouhavé a za sucha či mrazu marný boj, nebo můžeme žížalám vytvořit ideální podmínky a vypěstovat si je doma ve sklepě, nebo na zahradě.

Výroba závaží z kamene

Někdo se snaží celou montáž co nejvíce zneviditelnit ve vodě. Jiný zase používá klipsy na odhození zátěže při záseku, kdy je opravdu vhodné a také lacinější nechat ve vodě kus kamene, než zátěž olověnou. O šetrnosti k přírodě nemluvě! Ostatní chtějí třeba jen ušetřit. Vyrobte si tedy, za dlouhých zimních večerů, šetrné závaží z kousku drátu a kamene, v létě se jistě, tyto náhražky olova, budou hodit.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím