Rybářský rozcestník

Krajská liga mládeže v RT – jaro

ČRS, z. s., Středočeský územní svaz ve spolupráci s MO Hořovice pořádají jarní kolo krajské ligy mládeže v rybolovné technice. To se koná 21. 4. 2019 na fotbalovém stadionu TJ Zaječov.
Závody jsou vypsány pro kategorie: žáci – žákyně, ročník 2007 a mladší (hodnoceny budou dívky a hoši zvlášť)…

Závody jsou vypsány pro kategorie:

žáci – žákyně, ročník 2007 a mladší (hodnoceny budou dívky a hoši zvlášť)
žáci – žákyně, ročník 2004 – 2006 (hodnoceny budou dívky a hoši zvlášť)
junioři, juniorky, ročník 2001 – 2003 (hodnoceni dohromady)

Přihlášky do závodů lze zasílat do 17. 4. 2019 na mail: radekgabina@seznam.cz

Více se dozvíte v přiložených propozicích: Propozice jaro RT 2019.

Nejčtenější články

NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

Žebrové krmítko naplněné pečivem

V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím