Rybářský rozcestník

Krátké vycházky k řece

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Zdravím všechny Chytiláky,

posílám další zprávu od mojí milované řeky Moravy. Chytáním jsem strávil celý květen a část června, opět moje vycházky netrvaly více jak 12 hodin, obvykle jsem jel hned z práce na ryby.

Lojzek_cerven_2016_01Kapři nebyli ještě vytření a byli ve špičkové kondici. Na chytání jsem si vytipoval 2 místa, které jsem střídal. Obě místa jsem krmil boiliem Chiméra Red v průměru 20 a 24mm. K chytaní jsem použil nejčastěji 2 x 20mm Chiméry, tato „klasika“ mě přinesla nejkrásnější ryby.

Lojzek_cerven_2016_02Boilie jsem si vysušil na kámen, abych aspoň trochu eliminoval záběry od bílé ryby a sumců. Při samotném lovu jsem ke každému prutu přihodil jen pár 24 mm vymočených koulí. Tato taktika se mě vyplatila a přinášela úspěchy. Za cca 50 vycházek se mě podařilo nachytat 105 kaprů, z toho bylo 45 kaprů nad 10 kg a 4 přes 15 kg.

Lojzek_cerven_2016_03Největší krásný  šupík vážil 18,2 kg. No prostě nádhera:-).

Lojzek_cerven_2016_04

Lojzek_cerven_2016_05

Díky za super kuličky. Lojza

 

Příspěvek Krátké vycházky k řece pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.