Rybářský rozcestník

Výpravy 2016 CT EXIL – 13.5. Zväzovka ČR

19.8.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

www.ct-exil.czVýpravy 2016 CT EXIL – 13.5. Zväzovka ČR

Ako sa mi darilo v piatok a v sobotu, v nedeľu ráno to nebolo inak. Prvý záber prišiel ešte za šera na pravý prút priamo z kŕmneho miesta. Guličky Suprafish sú skvelá voľba pre dlhodobé kŕmenie. Prvý nedeľný kapor na podložke. Krásnych 10,20kg.

www.ct-exil.cz

Zobol si ako inak než jednu 24mm guličku Biocraba.

www.ct-exil.cz

Bol som s víkendom spokojný a už som nakladal veci do lode, keď dostávam ešte jednu jazdu. Súboj trvajúci maximálne 5 minút a končí mi v podložke zaujímavo zafarbený šupináč 14,20kg.

www.ct-exil.cz

Opäť jedna 24mm guľôčka Biocraba obohatená o pop-up Biele korenie. Odchádzam z miesta s pocitom splnenia úlohy, avšak to ešte neviem, čo sa bude diať ďalší víkend.

Za ct-exil Šulcik.

Zdrij: www.ct-exil.cz

Príspevok Výpravy 2016 CT EXIL – 13.5. Zväzovka ČR zobrazený najskôr Rybolov nás baví.

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….