Rybářský rozcestník

Soutěže v rybaření

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

´V celé republice, ale i v Evropě můžeme navštívit mnoho soutěží, kde spolu rybáři měří síly. Nezápolí tady jen lidé, ale i vybavení a kvalita návnady. Kdo zvolil vhodnější pruty, navijáky a vlasce a namíchal nejlepší krmivo, ten má velkou šanci na výhru. Samozřejmě velkou roli hraje i štěstí při losování místa pro první i další kola soutěže.

Tuzemská klání začínají brzo po svítání. Soutěžící se sejdou, popovídají, rozhodčí udělí pokyny a dohlédnou na losování. Potom se milovníci rybaření rozejdou, obsadí svá místa a poprvé nahodí. Rozhodčí jsou připraveni změřit a zvážit každý úlovek a pečlivě jej zapsat. Kolem poledne se potom rybáři stěhují na jiné místo, které si vylosovali pro druhé kolo, a vše začíná nanovo.

V podvečer většina soutěží v rybaření končí. Rozhodčí vyhlásí vítěze ve všech kategoriích (soutěží se o největší rybu, nejtěžší rybu, prvního dravce, součty hmotností, součty délek…) předají jim mnohdy velmi hodnotné ceny a všichni se těší na příští setkání.

.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….