Rybářský rozcestník

Reportáž bF girl Klára – Rybářské centrum Mošnov

18.4.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

V minulém týdnu jsem vyrazila navštívit na pozvání od Romana Matuly, majitele CADOX fishing s. r. o. , Rybářské Centrum Mošnov.

Ráda bych se s vámi podělila o zážitky a postřehy z této rybářské prodejny. Především mile překvapil Roman. Ochotně a se zájmem mě provedl celým rybářský centrem, které se rozprostírá na neskutečné prodejní ploše 750 m2.

Najdete zde kompletní vybavení pro kaprařinu,  sumčařinu a také přívlač i plavanou. Vše pod jednou střechou. Přehledně uspořádaný široký sortiment rybářských potřeb a domácích i světových značek.  Veškěré potřeby jsou přehledně vystaveny v sektorech, kde se krásně zorientujete a nejdete vše potřebné.  Celý sortiment je možné na místě osahat a vyzkoušet.

Odborný a ochotný personál centra dokáže poradit a navést jak zcela nové a začínající rybáře, tak i zorientovat zkušené rybáře s požadavky profesionálů. Cadox fishing v CRM je tým zkušených sportovních rybářů, kteří ví o čem mluví a především si zakládají na profesionálním přístupu.

Můj celkový dojem jakožto kaprařky je naprostá spokojenost. Vybere si zde každý rybář. Překvapil mě rozsáhlý výběr bižuterie, rybářských prutů, přes věci pro camping u vody až po krmení a nástrahy i různé vychytávky. Můžu říct, že jsem to tam pěkně prohrabala a otestovala vše co mě zaujalo.  Objevila a nadchla se pro nové pruty a nafukovací rybářské lehátko.

Byla jsem mile překvapena a určitě se sem vrátím nakupovat a podělit se o nové rybářské zážitky. Romanovi moc děkuji za milou společnost.

Klára Osmančíková – bF girl

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

 

 

Příspěvek Reportáž bF girl Klára – Rybářské centrum Mošnov pochází z book Fishing

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….