Rybářský rozcestník

Smůla týmu T.B.G – Rejeto

2.4.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Právě jsme se vrátili z obchůzky závodního úseku.Rozdali jsme průběžné výsledky.  Některé týmy změnily taktiku a přeorientovali se na lov ve sloupci na tzv. Zig Rig.

Jedním z nich byl i tým T.B.G. – Rejeto.  Při návštěvě tohoto týmu jsme měli možnost vidět dva záběry. Záběry se objeví i v námi připravovaném videu. Bohužel jedna ryba se vyříznula ihned po záseku a druhá jim to uřízla o podvodní lana. Je to škoda, jelikož na tomto závodě může rozhodnout i jediná ryba!

Máme pro vás i pár fotek, aby jste se mohli ponořit do atmosféry tohoto závodu :)

                      IMG_6844

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…