Rybářský rozcestník

Spolupráce s firmou Marine s.r.o.

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Na letošní rok jsme navázali spolupráci s firmou Marine s.r.o.

Firma Marine s.r.o. byla založena v roce 1991. Od té doby se rozvinula v jednu z největších obchodních a výrobních firem v oblasti vodních sportů v České republice.

Vyrábí hliníkové nýtované čluny MARINE v sortimentu 50-ti modelů. Většina modelů je vlastní konstrukce, čluny jsou lehké, velmi odolné, mají dlouhou životnost a jsou nepotopitelné za všech provozních podmínek i při plném zatížení posádkou a výbavou. Produkuje různé typy hliníkových člunů; univerzální, pro rybáře, pro turistiku, modely pro hasiče a policii.

Modely pro rybáře – MARINE 400 Fish, 450 Fish a 500 F mají zcela novou vlastní konstrukci Marine – vyšší boky, nový tvar dna, jsou prostorné, mají prakticky umístěné lavičky a výborné jízdní vlastnosti. Snadný je jejich transport a jednoduchá je i manipulace s nimi na břehu nebo na vodě.

Firma Marine také zajišťuje dovoz, prodej a servis laminátových lodí značky Crownline a Starcraft, vodních skútrů Sea-Doo, hliníkových lodí Starcraft, pontonů Sunchaser, nafukovacích člunů Zodiac, Avon, Bombard, Lomac a Allroundmarine, vleků Harbeck a CBS, lodních motorů Evinrude, Tohatsu a Parsun a široký sortiment lodního příslušenství. Kromě dvou kamenných prodejen v Praze a v Novém Městě nad Metují provozuje i e-shop na www.marine.cz.

marine

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….