Rybářský rozcestník

Nash Day s Alanem Blairem

18.8.2018 k nám zavítá vzácná návštěva. 😎Hvězda značky Nash: Alan Blair! Celý den bude k dispozici všem zákazníkům. Můžete se těšit na několik přednášek a rozsáhlou venkovní expozici značky Nash. Více info na našem webu. 🙂 Těšíme se na vás!

Díky skvělé spolupráci značky Nash a firmy Parys se nám společně podařilo domluvit skvělou akci. Na naši kamennou prodejnu do Jičína přijede hvězda značky Nash Alan Blair. Zapište si do kalendáře 18. 8. 2018. Od 9:00 do 18:00 tu bude Alan k dispozici pro všechny zákazníky. Během dne se můžete těšit na několik Alanových přednášek s českým překladem. Mezi přednáškami si s vámi Alan rád prohodí několik slov ohledně všeho, co vás bude zajímat. Čeká na vás nabitá venkovní expozice zboží značky Nash včetně všech novinek. Na místě bude možnost zakoupení jídla i pití. Každý, kdo si na prodejně zakoupí jakýkoliv produkt značky Nash, bude automaticky zařazen do losování o hodnotou cenu. Výherce vylosuje Alan na konci celého dne. Přesný program včetně přednášek bude upřesněn na této stránce během pár dní.

Všichni pžíznivci rybaření jsou u nás v sobotu 18. 8. 2018 vítáni.

Více zde: Nash Day s Alanem Blairem

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….