Rybářský rozcestník

3. zpráva z MS handicapovaných rybářů v Chorvatsku 2018

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás informovat o výsledcích naši týdenní snahy. Sobotní a nedělní závodní dny rozhodly o medailích na XX. Mistrovství světa handicapovaných rybářů. Jak už možná někteří z FB stránek víte, v sobotním závodě jsme skončili až devátí, což bylo pro nás velkým zklamáním! V nedělním závodě jsme se umístili pátí, kdy Radim Kozlovský a Jiří Havel zachytali „dvojku“ ve svých sektorech, ale i toto zlepšení nestačilo na lepší jak sedmé celkové místo.

handicap-akce-3-report2handicap-akce-3-report3handicap-akce-3-report4

Dnes večer nás čekal slavnostní ceremoniál. Mistrem světa v kategorii handicapovaných rybářů se stal závodník z Chorvatska a svou převahu na domácím klání potvrdili i prvním místem v týmech. Mistrem světa v kategorii Masters se stal závodník ze Srbska, Mistry světa v teamech byli Francouzi a Česká republika si odváží krásné třetí místo. V nejbližší době očekávejte podrobnější info z celého MS, výsledkové listiny a odkaz na velké množství fotek, které jsme pořídili.

Děkujeme Vám za celotýdenní podporu a jsme za reprezentaci ČR handicapovaných s pozdravem.

Tomáš Kučera a Jan Porhansl
Předseda a hospodář

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….