Rybářský rozcestník

V obalovacím těstě zabalená kukuřice na přívěsu háčku

Proč vlastně zabalit kukuřici na přívěsu háčku do obalovacího těsta? Je několik důvodů. Je to skvělé například pro daleké a razantní hody, kdy se zrnka kukuřice mohou z přívěsu při letu uvolnit. Dalším důvodem je pak lov v trávě, kdy můžeme „zabalit“ nejen přívěs, ale i celý háček, tak zajistíme, že nám háček většinou nezapadne za nějakou trávu, kde se pak zachytí a my máme po záběru. Ovšem je toho více.

cejn-50-cm-duben-2018kapr-testicko-prives-kukurice

Dalším důvodem je zatraktivnění lovného místa. Obalovací těsta se pozvolna rozpouští a díky tomu se do vody line pachová stopa. Také větší sousto selektuje případné drobné ryby na místě, které vám nebudou hned po dopadu ozobávat nástrahu určenou pro větší kusy….

Přívěs s kukuřicí zabalený do obalovacího těsta …. lze schovat i háček …

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….