Rybářský rozcestník

Aktuálně o případné změně doby lovu! Vyjádření předsedy HO při Radě ČRS Dušana Hýbnera

Dobrý večer rybářky, přátelé, kolegové, rybáři, dnes zasedala Rada ČRS, postoj ČRS se ve věci novelizace vyhlášky zákona o rybářství ohledně denní doby lovu nemění. Předseda ČRS, jako statutární zástupce svazu, vyzve Jakuba Vágnera k jednání … Informace máme přímo od Dušana Hýbnera

Připomínkové řízení běží. Jako předseda HO při Radě ČRS už v této věci více udělat nemohu. Mohu jen popřát předsedovi ČRS úspěšné jednání a úředníkům MZe zdravé a smysluplné rozhodování ve prospěch naší členské základny, revírů a našich rybích kamarádů.

Času a energie jsem tomu všemu a věcí kolem dal za poslední dobu mnoho, víc, než je zdrávo. Proto se až do závěrečného verdiktu MZe budu od této věci držet dál a svou energii a čas budu věnovat každodenní práci v mých MO a SÚS, kde mám práce až nad hlavu.

Vás všechny prosím hlavně o klid a nadhled, přestaňte boje a souboje na sociálních sítích, užijte si konec podzimu u našich revírů, kde společně v klidu vyčkáme rozuzlení tohoto příběhu, který je pro mě osobně velkým poučením a poznáním, které mi ještě více otevřelo oči.

Nic nebalím, jen dozrál čas, aby celý problém vyřešili ti, kteří svojí „činností a nečinností“ dotáhli vše až do současné eskalace, která se mi nelíbí, nehodlám se jí účastnit a nenechám se kýmkoli a jakkoli do ní zatáhnout. Vše si po skončení této tahanice sám vyhodnotím, poradím se svými nejbližšími spolupracovníky, rodinou a rozhodnu se, jakým způsobem budu v ČRS dál působit.

Ve vztahu k SÚS a našim MO se nic nemění, budu pokračovat dál ve své práci a svém stylu, tempu a svým, mně vlastním, způsobem.
S úctou a rybářským pozdravem
Dušan

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….