Rybářský rozcestník

Malá, ale krásná

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Malá, ale krásná

Štítky:

Jiří Ondráček: Výprava na ryby s partou kámošů. Zajímají nás candáti, sumci a kapři. Na Labi mezi Kojicemi a Týncem nad Labem se v družné zábavě snažíme chytat cílové ryby. Sedíme, a jak ryby neberou, spíše klábosíme a pozorujeme okolí. Sledujeme pohyb ryb a jejich aktivitu. Náhle nás zaujme pohyb přímo u břehu. V záhozu z velkých kamenů se objevuje malá rybka a neprojevuje bázeň, i když je na břehu poměrně rušno. Všichni se zvedneme a jdeme se na rybku podívat zblízka. Při pozorování samozřejmě naděláme spoustu rámusu, ale rybce je to, zdá se, naprosto fuk…

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….