Rybářský rozcestník

Světový pohár v rybolovné technice České Budějovice 2017

O víkendu se uskutečnilo v Českých Budějovicích finále Světového poháru v rybolovné technice. Do Českých Budějovic přijelo celkem 46 závodníků ze 7 států. Sešla se zde skoro celá světová špička, tedy většina nejlepších závodníků z nedávno skončeného mistrovství světa v Polsku.

Tento závod nejlépe vyšel v juniorkách naší dvojnásobné mistryni světa Kateřině Roblové, v juniorech se na prvním místě umístil také náš reprezentant Vojtěch Humpál, který byl na letošním MS juniorů čtvrtý (na 3. místo na MSJ mu chybělo pouze 7 bodů). V ženách si vítězství odnáší Kateřina Marková, které je vícemistryní světa v pětiboji a druhou vícemistryní v sedmiboji z letošního MS v Polsku. V mužské kategorii v pětiboji skončil na 3. místě Tomáš Spáčil (velká naděje tohoto sportu, který tuto pozici obsadil i na letošním MS). V sedmiboji si pak Patrik Lexa vybojoval 3. místo …

Více se dozvíte po kliknutí na okno Facebooku (na logo!)!

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….