Rybářský rozcestník

Do konce září si můžete zdarma objednat náborové letáky a do kroužků naši vodnickou knihu! Neváhejte!

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Pomalu se rozjíždí školní rok a s ním i naše nábory dětí do rybářských kroužků a činnost samotných kroužků. Máme tu jednak naši akci „Ve vodě nežijí jen vodníci“, jiní volí zase přímý kontakt s dětmi ve školách. Je nejvyšší čas za nimi vyrazit.

1_IMG_4471Abychom vám to trošku zjednodušili, připomínáme, že na sekretariátu jsou k dispozici zdarma letáky, které můžete ve školách rozdávat a oslovovat tak děti. To platí i v případě, že školy pozvete ke svým revírům v rámci naší vodnické akce. Stačí si je jen objednat.

Právě teď je ten nejdůležitější čas, neboť se děti rozhodují, při jakých činnostech budou trávit svůj volný čas. V nabídce mají spoustu aktivit, takže je na čase jim představit i naše krásné rybaření.

Pro ty, které jsme již zlákali a prvně nastoupí do našich kroužků, mám nachystanou Vodníkovu rybářskou knížku. I tu si pro své děti v kroužcích můžete zdarma objednat na sekretariátu, je vám k dispozici. Stačí jen kontaktovat sekretariát SÚS: Eva Táborská, [email protected], tel .723 769 72D6 a to do konce září! Poté budou nabízené letáky a knížky k dispozici až při hospodářském vypořádání, takže neváhejte.

IMG_4478Termín pro naše „Vodníky “ je od 1. 9. do 31. 10. 2017, veškeré podklady včetně přihlášek naleznete v sekci Mládež – v podsekci  Ve vodě nežijí jen vodníci – Projekt ke stažení.

Takže pojďme do toho, neváhejme už ani chviličku, ať nám neunikne ani jedna „dětská dušička“.

A za všechny středočeské vodníky, bych chtěl všem dětem popřát bezva školní rok, ať se jim daří, ať chodí odpočívat k našim revírům a hlavně, ať jim ten školní rok utíká. Už jen 10 měsíců a jsou zase prázdniny, brekeke…

Dušan Hýbner, předseda SÚS

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….