Rybářský rozcestník

Rybáři vypustili rybářům rybník. Spolek postrádá tunu trofejních kusů

Kvůli opravě hráze vypustilo Rybářství Doksy Čepelský rybník. Rybářský spolek, který ho má v nájmu, ale o vypouštění nevěděl a prý tak přišel o více než tunu trofejních ryb. Ty po vytažení stavidel zmizely, mnohé se dostaly Robečským potokem až do Máchova jezera. „Žádný poctivý rybář si takhle hanebným způsobem nevypustí rybník. Byla to lumpárna,“ stěžuje si jeden z držitelů povolenek na Čepelském rybníku.

Tříhektarový Čepelský rybník leží na kaskádě mezi Máchovým jezerem a Poselským rybníkem.„Co neodplulo do Máchova jezera, to rozkradli pytláci a těch pár ryb, které zůstaly, v bahně brzo chcípne, protože se vypouštění provedlo nelogicky v těch největších vedrech,“ stýská si František Rovenský, rybář a člen rybářského spolku, který na vodní ploše hospodaří a zarybňuje ji.

Více se dozvíte po kliknutí na okno Facebooku!

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….