Rybářský rozcestník

Nedá nám . . .

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Nedá nám . . .

Štítky:

Nedá nám aby sme sa nepodelili aj o našu poslednú vychádzku tejto zimy. Pre krátku,,víkendovku,, pred oficiálnym koncom zimy sme ešte skúsili štastie v jeden marcový víkend nahodiť. Voľba padla na rôzne boilies no ako najlepšie nám šli boilies LEGEND SEAFOOD a MYSTERY KRILL-SEPIA. Slnko počas dňa už nám skoro dávalo aj mikiny dole, no z neskorým podvečerom a skorými ránami zasa kvalitné bundy nesmeli chýbať. V posledné ráno krátkej výpravy sa nám obom podarilo zdolať v krátkom časovom intervale dvoch nádherných šupináčov. Krásne ryby z ktorých jedna bola s hmotnosťou o5 v podaní réžie SEAFOODU s kombináciou pop up LEGEND BROSKYŇA a hmotnosťou vyše 15 kg. Už sa tešíme čo nám prinesie táto Jar na ktorú máme naplánovaných zopár výprav do neznáma. Užívajte si aj vy preto prebúdzanie prírody a nech to jazdí ….

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….