Rybářský rozcestník

Podporujeme děti – Daiwa RCCC cup – Pohár předsedy SÚS

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Podporujeme děti – Daiwa RCCC cup – Pohár předsedy SÚS

Štítky:

Nový partner AKCE RCCC 2017-DĚTI S NÁMI NA RYBÁCH  – REVÍR SUMČÁK !
Dovoluji si Vám představit nového partnera naší akce ,,RCCC děti s námi na rybách“. Revír se přestěhoval blíž k Praze a po jednání s panem Martinem ( Martin Mráz ), kterému tímto děkuji i za mimořádnou vstřícnost, neb uplatníme i kupony z roku 2016 na letošní pohár Předsedy ČRS SÚS ( Dušan Hýbner ) jsme se dohodli i na podporu na rok 2017, tedy letošní prémiový ročník.
Letošní dar na akci RCCC DAIWA ČRS ve výši 12000kč v podobě třech kupónů na dvoudenní lov, tedy dítě, které kupon vyhraje, včetně doprovodu, instruktora, zapůjčení výbavy a asistence od zkušených lovců přímo v místě lovu, včetně spaní v chatce!! Vždy striktně musí kupon vybrat dítě (junior) který kupon vyhraje, kupony nebudou přenosné pouze na návštěvu dospělých, to je podmínka RCCC ?.
Díky Martine Martin Mráz a i ty, jako ostatní, máš sem k nám do naší skupiny právo vkládat info o akcích, které děláte pro děti a mládež, jako všichni naši partneři!
Více o revíru : www.sumcak.cz

Pavel Bobrman

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.