Rybářský rozcestník

článek: Sakra, to snad ne!

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
článek: Sakra, to snad ne!

Štítky:

J. H.: V rybařině (stejně jako v životě) se pravidelně střídá štěstí se smůlou. A tak jednou lovec triumfuje chycením kapitální ryby nebo dosáhne bohatého úlovku. Jindy ho zase pronásledují samé nešťastné události. Povím vám pravdivý příběh, který názorně demonstruje, jak takový „černý den“ na rybách vypadá. Hlavní roli si v něm střihl kamarád Karel, který se díky tehdejším událostem stal oblíbeným terčem ironických poznámek a zábavy přátel. Dlužno dodat, že vyvrcholení jeho smůly bylo opravdu dost drsné. Historka se tedy rozhodně nehodí jako četba pro školou povinná dítka, romantické dívky či změkčilé estéty. Událost je typickou ukázkou tvrdé reality rybářského života…

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….