Rybářský rozcestník

Sázka je sázka

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Sázka je sázka

Štítky:

Ahoj všem,

po delší době jsem se rozhodl vyrazit na jednu soukromou vodu, která je poměrně bahnitá a plná vázek. Tuto akci jsme naplánovali v závodním stylu: já s kamarádem jsme tvořili jeden tým a táta s kolegou druhý tým.

 

Kategorie byly dvě, hrálo se na nejtěžšího kapra a na počet chycených ryb, ale minimálně nad 8 kg. Samozřejmě nesměla chybět sázka pro motivaci. Poražené čekal skok z mola do devítistupňové vody.

12_Filip_OK

Jenom toto nás hnalo k tomu, aby jsme prostě zamakali! Plán byl – soustředit se na větší ryby. Zvolili jsme tedy taktiku krmit jen k montáži pár nadrcenými kuličkami a okolo pár celých. Průběžně jsme měnili místa a kapry se pokoušeli aktivně hledat.

13_Filip_OK

Netrvalo to ani hodinku a mě se rozjel krajní prut, který byl položený v metrové hloubce v jemném bahýnku. Naše první ryba vážila krásných 21,5 kg! Prostě nádherný začátek a my měli celkem nahnáno aspoň v jedné kategorii.

14_Filip_OK

Ke krmení i na montáž jsem používal boilies Apač – Indian Spice a Famózní Švestka. Dále jsem střídal různé plovoučky, konkrétně Chiméra Red, Jahoda a Scopex.

15_Filip_OK

Nejvíce záběrů mi tentokrát chodilo na Boilies Apač – Indian Spice s pop up Chiméra Red, dobrá kombinace. Štěstí se nás drželo až do konce a skóre bylo po šesti dnech 10:1 pro nás … a my si vychutnali pohled na krásný skok z mola.

Těšíme se na odvetu!

Ahoj Filip

Příspěvek Sázka je sázka pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….