Rybářský rozcestník

Recenze: Extra Carp Krmítko Method Feeder

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Recenze: Extra Carp Krmítko Method Feeder

Štítky:

Method feederová krmítka značky Extra Carp jsem používal celou jednu sezonu. Tak bych se s vámi rád podělil o svoje zkušenosti s těmito krmítky. Krmítka se vyrábějí v různých zátěžích: 20g, 30g, 40g, 50g a 60g. Ke krmítkům se dá pořídit plnící formička.

Krmítka Extra Carp vynikají velmi příznivou cenou. Přesto jsou velmi dobře zpracovaná a chystá se s nimi dobře. Krmítka jsou z pevného plastu, plochá zátěž na spodní straně je také z obou stran krytá plastem. Díky tomu jsou krmítka velmi odolná.

Krmítko je složené ze tří částí: samotného těla krmítka, plastové trubičky a horního gumového kužele, který je nasunutý na trubičce a tím ji drží. Ve spodní části plastové trubičky je rozšířený prostor pro zasunutí obratlíku.

Z dostupných gramáží jsem si nejvíce oblíbil 40g verzi. U zátěží 20g a 30g mi přišlo, že je těžiště krmítka dost vysoko a krmítko se mi často posunovalo po dně. Nedal se pořádně vypnout vlasec.

Naproti to mu 40g krmítko už dobře sedí na dně a po většinu času mi vyhovovalo. Když jsem přes léto chytal na delší vzdálenost, nebo jsem nasadil větší háčky, sáhnul jsem i po 50g krmítku.

Krmítka se plní pomocí formy velice snadno. Krmení v nich dobře drží a uvolňuje se velmi pozvolna, což je žádoucí. Plnící formička sedí na všechny zátěže krmítek.

Celkově jsem s těmito krmítky velice spokojený. Je to skvělá volba v poměru cena/kvalita. Pro rybáře, který chce s method feederem začít, je to ideální volba. Pouze doporučuji při nákupu vynechat 20g a 30g verzi, ty jsou opravdu jen na velmi jemné chytání.






 

Příspěvek Recenze: Extra Carp Krmítko Method Feeder pochází z NaFeeder.cz

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….