Rybářský rozcestník

Ohlédnutí za rokem 2016

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Ohlédnutí za rokem 2016

Štítky:

Zjistil jsem, že jsem za celý rok neposlal zprávu od vody ? nebylo to úmyslně, ale ten rok uběhnul překvapivě rychle a zas tak často jsem nechytal, bylo toho nějak moc.

Toncek_01

Toncek_02

I z těchto důvodů jsem moc neexperimentoval a vsadil jsem na osvědčené nástrahy – CHIMÉRA Green, Kořeněný Tuňák a kapří pelety + zálivky … mimo jiné jsem přišel i o člun, takže všechny ryby mám z náhozu.

Toncek_03

Krmením jsem nešetřil, abych rybky udržel před sebou a občas se i vyplatilo ?  No, nebudu tu psát o každém záběru, pár kaprů jsem lapnul a jsem za to rád. ?

V roce 2017 to doufám bude s časem už ok, takže těch zpráv ode mě bude víc. Velkej dík posílám na firmu a všem příznivcům značky Chytil šťastný a úspěšný rok 2017.

Jan Klich

Příspěvek Ohlédnutí za rokem 2016 pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….