Rybářský rozcestník

Plovoučky nad kobercem kukuřice

24.10.2016 •
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Plovoučky nad kobercem kukuřice

Štítky:

Čau čau,

jako loni, tak i letos v létě jsem se pár vycházek věnoval lovu na plovoucí boilí. Jako základ krmení jsem zvolil uvařenou kukuřici.Kyblík kukuřice (cca 10 kilo ) na jednu dopolední výpravu. Jelikož moje místo bylo trochu vzdálené od auta,chodil jsem jen s jedním kyblíkem, abych se náhodou nenadřel. V práci je toho dost :)

meloun_2016_020

Po zakrmení šly montáže do vody.Na jednom prutu byla vždy žlutá fluoropopka na druhém fialová.Jen jsem si v práci pozměnil vůně.Žlutou na sladkou moruši a fialovou na broskev. No a výsledky?

meloun_2016_021

Vždy z toho byl jen jeden záběr,ale docela to stálo zato.První den přišel kapřík o váze
12,6kg. Druhý pokus jsem proměnil na kapříka 15,5kg a na třetí pokus se dostavil loňský, mě už známý amurek o délce 104cm a 12,2kg. Poznávací znamínko bylo jasné a od loňska pěkně zahojené.A asi se má dobře,protože přibral 2 kila a narostl o 3 cm.

meloun_2016_022

Takže tak a zatím čágo.

Melúnek

Příspěvek Plovoučky nad kobercem kukuřice pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….