Rybářský rozcestník

Křesílko DAY CHAIR

19.10.2016 •
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Křesílko DAY CHAIR

Štítky:

Pohodlné křesílko nejen pro mobilní rybáře vyznávající aktivní lov.

Díky křesílku DAY CHAIR od firmy Avid Carp si nyní i vyznavači aktivního rybolovu mohou dopřát pohodlné posezení a nemusí tahat velká a těžká křesla. Křesílko jde dokonce připnout i na batoh.

day_chair-0

Tahání těžkého křesla při častých přesunech nebo při krátkých vycházkách k vodě je pro většinu rybářů hodně náročné a nepohodlné. Proto konzultanti od Avidu přišli s tímto novým lehkým a kompaktním křeslem, které je vynikající na krátké vycházky, nebo pro případy, kdy je vaše lovné místo daleko od auta. Lze jej využít i na delších výpravách jako křesílko pro případné hosty.

day_chair-1

Když se ale řekne, že křeslo váží jen 3 kg, tak většina namítne, že takové křeslo nebude z kvalitního materiálu a určitě nebude ani pohodlné. To je ale v tomto případě omyl. Samozřejmě nelze u křesla vážícího 3 kg očekávat pohodlí jako je u silně polstrovaného křesla vážícího 15 kg. Polstrování je ale dostatečné a křeslo pohodlné. Polstrování je ze skvělého materiálu prvotřídní kvality 600D. Jedná se o stejný materiál, jako je používán i na všechny pouzdra a tašky od Avidu.

day_chair-3

Materiál je to opravdu kvalitní a velmi trvanlivý. U křesílka nejsou klasické čtyři nohy, ale jsou zde kolébkové nohy, které si skvěle poradí i s nerovným terénem. Při rozložení se navíc nohy zaaretují pojistnými kolíky. Rozložení a složení křesla je velmi jednoduché a rychlé.

day_chair-5

Křeslo Day Chair je navíc kompatibilní s batohem RuckBag. Na batohu jsou dva klipy, kterými se dá křeslo jednoduše připnout na záda batohu. Když máte křeslo takto přiděláno k batohu, tak už je vám jedno jestli jdete 100m nebo několik kilometrů.

2560-2

Příspěvek Křesílko DAY CHAIR pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….