Rybářský rozcestník

Slovenská dovolenka u vody

6.10.2016 •
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Slovenská dovolenka u vody

Štítky:

Čaute Chytiláci,

Tak ako každý rok som sa rozhodol dovolenku tráviť ako inak, ako na rybách na obľúbenej zväzovke.
luka_dovca_2016_03 Po príchode som sa rozhodol skúsiť nove miesto – ako sa vraví zmena miesta ryba istá :-)))))))
luka_dovca_2016_01 Na prvý zákrm som použil partikel, pelety a boilies Tunak, na druhé miesto som dával samotnú CHIMERU Green .
luka_dovca_2016_02 Hneď prvú noc sa to rozbehlo, ako vo veľkom štýle, čo hod, to ryba i keď nie veľké, no na prvú noc vcelku slušné.
luka_dovca_2016_04 Takto sa to ťahalo cele 2 týždne, da sa povedať že nebol deň bez záberu :-) aj keď niekedy sa k tomu schyľovalo, no pred pol nocou sa vždy prišiel nejaký kaprík pozrieť na breh .-)
luka_dovca_2016_05 Počasie sme mali brutálne, najprv sme schytali búrky, kde blesky nám dávali zabrať keďže cca 100 m od nás udrelo do stromu. Teploty kolísali jak na húpacom koníku jeden deň 31, druhy 20 a v noci 8 stupňov, vietor sa počas dna otočil o celých 180 stupňov  …. no dali sme to :-))))
luka_dovca_2016_07 Súhrn: každý deň bola ryba +10kg,  malých rýb 40-60 cm bolo 39 ks a naj ryba mala 13,5 kg.
Úspešne nástrahy boli – boilie Tunak cesnak a CHIMERA Green.

Toho roku sa chystám ešte na týždeň k vode, no na inú lokalitu, takže info pošlem ako bolo :-)))))

Luka

 

Příspěvek Slovenská dovolenka u vody pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…