Rybářský rozcestník

Konečně u vody!

29.9.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Z důvodu velkého pracovního vytížení jsem se dostal snad po měsíci na dvě noci  konečně k vodě… Navštívil jsem mé oblíbené jezero ve spolkové zemi Baden- Wurttemberg v jihozápadním Německu.

mb_2016_013

Tohle jezero je pro mne velkou výzvou vzhledem k jeho obrovské náročnosti,  téměř 90% vodní plochy je zarostlé různými vodními rostlinami a dno je velmi členité. Někdy trvá i několik dnů, než člověk ryby najde anebo se ryby skrz obrovskou masu porostu ke krmení dostanou.

Myslím , že většina rybářů by neměla dost trpělivosti na tohle jezero jezdit, ale já ho mám ve velké oblibě. Troufám si tvrdit, že zde žijí i kapři vážící přes 30 kg. Celý víkend bylo ohromné vedro a tak i aktivita ryb byla velmi slabá, přesto jsem několik kusů v rozmezí 5 – 10kg dostal do podběráku.  Za zmínku stojí kapr, kterého jsem vyfotil.

mb_2016_006

Myslím, že je to první kapr chycený na bojlí od firmy Chytil v oblasti Baden-Wurttemberg  ? ?  Byl chycen na testovanou novinku na rok 2017 s pracovním názvem  Indián a bílou zig plovku od AVID CARP. Musím upřímně říct, že tohle bojlí fungovalo naprosto spolehlivě a z devíti záběrů, které jsem „udělal“,  bylo šest ryb na tuhle pro mne již teď vražednou kombinaci.

Jsem přesvědčen, že se tahle směs  povedla a Já jsem si ji nazval „Manitou‘‘ nebo Velký Manitou…;)

za tým AVID CARP CZ/SK zdraví MARTIN B.

Příspěvek Konečně u vody! pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….