Rybářský rozcestník

Mirasova dovolená

27.9.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Ahoj

Předem vás chci všechny pozdravit a omluvit se, že jsem se tak dlouho neozval. Stalo se v mém osobním životě pár změn, o kterých psát nebudu a protože si vše dávám znovu dohromady, tak nějak není čas ani na ty holky kapří … ale …

miras_dovolena_2016_001

… začátkem prázdnin jsem vyrazil s novou rodinou na deset dní na soukromou vodu u Hradce Králové. Chtěl jsem si odpočinout od všeho, a proto jsem se rozhodl věnovat rybám u vody na plný plyn.

miras_dovolena_2016_002

Nebylo to ale jednoduché a zadarmo, každý den jsem krmil čtyři až pět hodin raketou a kobrou, naštěstí jsem se vytipoval místo na kratší vzdálenosti než je tu obvyklé. Chytal jsem na vzdálenost sto deset metrů, jinak je tu potřeba mrskat ke sto padesáti! … ale to bych asi určitě nedal.

miras_dovolena_2016_004

Už po pěti dnech jsem toho měl fakt dost, přišla velká únava a bolesti svalů, o kterých jsem ani nevěděl. Na krmení a chytání jsem zvolil 24mm Superfišku Oliheň, ukázala se jako super volba. Byla to jediná nástraha, kterou ryba chtěla pořád dokola.

miras_dovolena_2016_008

Nebudu to nějak dlouho rozvádět, na fotkách je vidět, jak se dařilo. Celkem se povedlo 53 kaprů o průměru 12,5 kg na 1 rybu. Největší kapr vážil 25,10 kg. Spokojenost byla obrovská.

miras_dovolena_2016_019

Teď už jsme částečně zabydlení a už bude snad i čas na ty ryby a opět začneme jezdit.

Zatím se mějte fajn a brzy ahoj Miras

Příspěvek Mirasova dovolená pochází z Chytil magazín

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….