Rybářský rozcestník

PRODÁM RYBÁŘSKÝ KEMP VE STŘEDNÍM NORSKU

27.8.2020 •

s dlouholetou tradicí včetně kompletního vybavení a české klientely. Pouze vážnému zájemci.

Nachází ve středním Norsku v blízkosti obce VALSOYBOTN, cca 120 km jižně od města TRONDHEIM.
Kemp je situován na vlastním pozemku cca 11.300 m2 v krásné vyhlídkové části nad fjordem.
Součástí kempu je
– dům správce ( 3+1 ) s dalšími pokoji pro hosty v přízemí domu ( cca 6 osob )
– 3 apartmány s vlastním soc. zařízením ( cca 16 osob )
– 1 apartmán bez vlastního soc. zařízení ( cca 3 osoby )
– 6 samostatných chat vybavených novými kuchyněmi, lednicí, vařičem a mikrovlnou troubou ( max. 30 osob )
– 6 samostatných nevyužívaných chat k rekonstrukci
– budovou, ve které jsou situovány oddělené sprchy pro muže a ženy, místností s mrazáky, společenskou místností, dílnou
– přístřešek s venkovním grilem a udírnou
Přístup k rybaření ve fjordu je zajištěn z cca 5 minut autem vzdáleného přístaviště s krytou filetárnou, vlastním molem a 11 loděmi osazenými 10 – 30 HP benzínovými motory zn. SUZUKI, YAMAHA a novějšími 4-taktními motory TOHATSU.

Bližší informace na dotaz.

Inzerát (1)
InzerátInzerátInzerátInzerátInzerátInzerátInzerátInzerátInzerát

Kontakt

Kateřina

602104886

[email protected]

Odpovědět na inzerát

Lokalita

Freyova 236/5

Praha 9

19000

Praha

Nejčtenější články

Největší dětské rybářské závody na rybníce Konopiště

Pořádáme již třetí ročník dětských závodů pro širokou veřejnost( není třeba rybářského lístku). Loňská účast byla 108 dětí. Každý malý závodník má v ceně startovného (100 kč) zajištěné jídlo a pití a drobný prezent. Do 50tého místa garantujeme věcné a hodnotné ceny.

Ryby v české kuchyni – 1. díl

Ryby se v Čechách konzumují po staletí. Dříve hlavně sladkovodní, nyní si oblibu získaly i ryby mořské. Asi nejvýznamnější rybou u nás byl odedávna kapr. Kapr se začal konzumovat již ve středověku a to díky rozmachu rybnikářství, kdy rybníky patřily k běžné součásti feudálních panství, ale i klášterů. Do výstavby rybníků se pak zapojily později i města.

Ryba v české kuchyni – 3. díl

Jak bylo uvedeno v minulých dílech, ryby se ve středověku objevovaly na stolech především šlechty, měšťanů a bohatších sedláků, ovšem postupem času si je mohl dopřát i chudý lid. Zakoupit se daly třeba na trzích, kde tehdy fungoval také barterový systém (směnný obchod), takže chudší vrstvy obyvatel mohly zakoupit nebo častěji směnit ryby od říčních rybářů, kteří je na trh dodávali. Rybáři občas ryby směnili za jiné zboží, za maso od řezníků, zeleninu, ale také košíky, či jiné potřeby do domácnosti, ale i pro práci.