Rybářský rozcestník

Rybaření na Kopě

2 jezera – 2 revíry na jednom místě! Přijeďte si zarybařit na Kopu. Rybářský revír Kopa nabízí časově neomezený rybolov na 2 zatopených pískovnách – Velká a Malá kopa. Velká Kopa uspokojí všechny, co chtějí ulovit pořádného kapra, amura, jesetera bílého, ruského, sibiřského a dokonce Vyzu velkou! Malo Kopa je naopak rybářským rájem výhradně pro sumcaře.

Rybaření na Kopě

Lokalita

KOPA Hadrbolec spol. s r.o. Ovčáry 183

Ovčáry

277 14

GPS 50.250129, 14.597328

Kontakt

Eva Paťková

+420 731 126 315

info@rybarenikopa.cz

http://www.rybarenikopa.cz

Rozloha rybníku

10 ha + 3 ha

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím