Rybářský rozcestník

V alobalu grilovaný pstruh se zeleninou

S bylinkami, máslem a zeleninou grilovaní pstruzi, zabalení v alobalu.

2 náročnost
30 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 4 ks středně velcí pstruzi
  • 8 ks nových brambor
  • 6 ks ředkviček
  • 4 ks menší mrkve i s částí natě
  • 4 ks plátky másla
  • 1 ks citrónu
  • směs čerstvých bylinek (saturejka, estragon, rozmarýn, tymián ...)
  • hrubozrnná sůl
  • mletý pepř
  • Příprava

    1. Vykuchané, pod studenou vodou opláchnuté ryby osušíme, zevnitř i z venku nasolíme a okořeníme pepřem
    2. Ryby, každou zvlášť, položíme na přiměřeně velký alobal spolu s očištěnou a na větší proužky nakrájenou zeleninou
    3. Přidáme na čtvrtky nakrájené, omyté brambory i se slupkou
    4. V malém hrnci zpěníme máslo, do kterého rychle vmícháme směs nasekaných bylinek, máslem pak jednotlivé porce přelijeme
    5. Nakonec ryby zakápneme citrónem, každý alobal důkladně zabalíme
    6. Balíčky grilujeme, na mřížce z každé strany, přibližně 8-10 minut.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!