I z ryb z konzervy se dá vyrobit chutný pokrm. To dokazuje i tento recept ze španělské kuchyně.
1 náročnost
15 minut
+ 1 hodina odležení a doba potřebná k uvaření rýže
Tuňák s rýží
250 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g vařené rýže
150 g vypeckovaných černých oliv
4 ks rajčata
2 ks vařená vejce
1 ks zelené papriky
2 lžíce olivového oleje
listy ledového salátu
petrželka
pepř
sůl
Příprava
Tuňáka rozebereme na kousky, promícháme s rýží, nakrájenými rajčaty a paprikou
Ochutíme olivovým olejem, 2 lžícemi šťávy z tuňáka, citronovou šťávou, pepřem a solí
Směs natlačíme do kulatých formiček a necháme v lednici 1 hodinu vychladit a ztuhnout
Na talíře rozložíme listy ledového salátu, do středu vyklopíme formičku, ozdobíme černými olivami, posypeme nastrouhanými vejci, ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jak se stát karavanistou, jak získat vysněnou loď nebo kam vzít rodinu na dovolenou, ať už koukáte po Česku či na exotické destinace? Nejkomplexnější přehlídku cestovatelských trendů, program pro odborníky i širokou veřejnost nebo lákavé soutěže si užijí návštěvníci PVA EXPO PRAHA již ve dnech 15. až 17. března. Koná se unikátní souběh veletrhů FOR CARAVAN, FOR BOAT a HOLIDAY WORLD & REGION WORLD. Jaké unikáty přinese?
Široká karavanistická veřejnost mohla od pátku do neděle (od 15-17.3.2024) v areálu PVA v Praze v Letňanech navštívit 15 ročník výstavy obytných automobilů a karavanů. Výstava FOR CARAVAN má bohatou tradici. V několika halách, ale i ve venkovních prostorách areálu, bylo opět na co se koukat. My jsme letošní prodejní výstavu navštívili hned v pátek a tak vám pomocí fotografií chceme ukázat především přívěsy a auta vhodné pro nás rybáře. S potěšením musíme konstatovat, že pro opravdové outdoorové nadšence se i na našem českém trhu objevuje čím dál více obytných aut i přívěsů, které se nezaleknou ani opravdu těžkých terénů.