400 g filé z tresky
150 g žampionů
2 ks stroužky česneku
2 ks rajčat
1 ks červené papriky
1 ks chilli papričky
1 ks cibule
1 lžíce nasekané petrželky
oregano
pepř
olej
sůl
hotové kukuřičné placky (tortilly)
Příprava
- V pánvi na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli, plátky česneku a nasekanou chilli papričku.
- Přidáme předem oloupaná nakrájená rajčata, papriku na kostičky, žampiony na plátky.
- Okořeníme oreganem, pepřem, solí a dusíme do měkka.
- Když směs změkne, necháme vydusit přebytečnou tekutinu, přidáme nakrájené kostky rybího filé, nasekanou petrželku a 3 minuty ještě podusíme.
- Tortilly nahřejeme na pánvi, do středu placky navršíme směs, zavineme a teplé podáváme.