6 ks tortill (mexických placek)
1 ks červená paprika
1/2 ks pórku
500 g kostky rybího masa (bez kostí, kůže)
150 g žampionů
2 lžíce mexické salsy (lze nahradit kečupem a kouskem chilli papričky)
sladká červená paprika
hladká mouka
pepř
olej
sůl
Příprava
- Kostky rybího masa obalíme v hladké mouce, kterou jsme promíchali s červenou sladkou paprikou, opečeme ze všech stran, na pánvi na oleji, dozlatova, odložíme stranou.
- V jiné pánvi na oleji podusíme do měkka plátky žampionů, proužky papriky, kolečka pórku, ochutíme 2 lžícemi salsy.
- K zeleninové směsi přidáme kousky opečeného rybího masa, promícháme.
- Směsí potřeme teplé tortilly, zabalíme a podáváme.
Poznámka
Text i foto: D. Marounek