Rybářský rozcestník

Teplá kaviárová omáčka

Omáčka servírovaná teplá, skvělá nejlépe k pečenému kapru či úhoři.

1 náročnost
10 minut
  • Rozpis na 2 porce:
  • 0,25 l světlého masového vývaru
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce usekané patrželky a pažitky
  • 1/2 ks citrónu (šťáva)
  • 200 g kaviáru
  • Příprava

    1. Vývar přivedeme k varu, přidáme citronovou šťávu, olej, pažitku a petrželku
    2. Vše promícháme, nakonec do horké omáčky přimícháme kaviár.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.