300 g masa ze sumce
400 g napůl uvařených brambor
150 g žampionů
2 ks větší rajčata
1 ks červená cibule
1 ks bílá paprika
koření provensálské bylinky
koření směs na ryby
máslo
alobal
sůl
Příprava
- Z alobalu uřízneme 2 čtverce 30 x 30 cm, pomažeme máslem, naskládáme plátky brambor, které posypeme kořením provensálské bylinky.
- Na brambory naskládáme kousky sumce společně s proužky papriky, cibule a plátků žampionů a rajčat, vše posypeme kořením směs ryby a poklademe kousky másla.
- Z alobalu uděláme balíčky, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme při 180 °C 20 minut.
- Balíčky přesuneme na talíře, rozbalíme a teplé podáváme.
Poznámka
Text i foto: D. Marounek