Rybářský rozcestník

Štika na kmíně

Porce štiky osolené a posypané kmínem, potřené máslem, na grilu grilované.

2 náročnost
35 minut
  • 600 g štiky
  • 1 vrchovatá lžíce másla
  • kmín
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěnou, vykuchanou štiku omyjeme, osušíme, nakrájíme na díly, osolíme, posypeme kmínem a vnitřní část potřeme máslem
    2. Pak srovnáme na grilovací rošt vnitřní stranou nahoru a grilujeme 3 minuty, potom obrátíme, pokapeme máslem a znovu grilujeme ještě 3 minuty

    Doporučení

    Servírujeme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!