Rybářský rozcestník

Smažená parma

Porce vykuchané parmy pokapané citrónovou šťávou, obalené ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře, usmažené v rozpáleném oleji dozlatova.

2 náročnost
20 minut
+ 30 minut odležení  
  • 800 g parmy
  • 140 g oleje
  • 6 lžic hladké mouky
  • 2 lžičky kari koření
  • 2 lžičky mletého černého pepře
  • citrónová šťáva
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce parmy pokapeme citrónovou šťávou a necháme 30 minut odležet
    2. Odleželé rybí maso obalíme ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře
    3. Smažíme zvolna, v rozpáleném oleji, dozlatova.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.