Rybářský rozcestník

Smažená obalovaná treska

Klasický recept na smaženou tresku.

2 náročnost
25 minut
Smažená obalovaná treska
  • 1 ks vykuchané tresky bez hlavy
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • vejce
  • sůl
  • Příprava

    1. Tresku očistíme, seřízneme maso a kůži, nakrájíme na porce a osolíme
    2. Připravíme mouku, rozšleháme vejce a prosejeme strouhanou housku
    3. Maso obalujeme v mouce, namočíme do vejce a obalíme ve strouhance
    4. Na rozpáleném tuku smažíme dozlatova
    5. Dosmažujeme zvolna!

    Doporučení

    – K rybě podáváme křen, brambory a kyselé zelí, zeleninový salát nebo salát z čerstvé zeleniny.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!