Recept na chutnou úpravu ryb ze španělské kuchyně. Podobně lze upravit i vykuchané celé pstruhy, líny, sledě, ideálně menší celé ryby o hmotnosti kolem 300 g.
Kousky tylápie napíchané na špejlích zabalené do anglické slaniny spolu s paprikou, cibulí a žampiony, špízy upečené v troubě spolu se směsí zeleniny zabalené v papíru na pečení.
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!