Rybářský rozcestník

Pomazánka z tresčích jater

Tresčí játra zamíchaná do našlehaného másla spolu s cibulí a natvrdo uvařeným vejcem.

1 náročnost
15 minut
  • 70-80 g tresčích jater
  • 100 g másla
  • 2 ks natvrdo uvařená vejce
  • 1 ks menší cibule
  • 1 ks citrónu
  • pažirka nebo pórek
  • sůl
  • Příprava

    1. Povolené máslo ušleháme do pěny
    2. Přidáme tresčí játra a na jemno nakrájenou cibuli
    3. Vše promícháme a postupně přidáme nastrouhaná vejce, pomazánku nezapomeneme osolit
    4. Zdobíme pažitkou nebo pórkem.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Druhy ryb doporučené k uzení

    Následující seznam představuje stručný přehled nejběžnějších druhů ryb vhodných k uzení, které si můžete sami chytit, nebo také koupit v obchodech. Samozřejmě existuje ještě mnoho dalších druhů, které lze rovněž použít k uzení.

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím